Az időbeosztásról...

Néha mérgelődök magamban hogy miért nem haladok jobban pár elhatározásommal... (Annyi szakmai dolgot szeretnék megtanulni önszorgalomból). Aztán végignézem a telefonomon a fotókat és rájövök miért! :-D... Ráadásul ez nekem maga a Kánaán, így nem csoda hogy nem akarok lemondani róla. Annyira sok alkotó és kiránduló tevékenységet zsúfolok az időmbe, ami csak belefér. Ugyan esküvőkön másodfotósként jelen lenni óriási élmény, ez, ami most lett "helyette" - pótolhatatlan jó számomra (és ez fontos, h számomra)... Kamasz korom legjobb pillanatait idézi az állandó főzőcskézés, kirándulás, alkotás. Végtelen hálás vagyok érte! És persze próbálok ügyeskedni az idővel - hátha sikerül 28 órát beleszuszakolni 24-be :-D.
 
 
Március 15-én már megtettük biciklivel az eslő Budapest-Szentendre-Budapest kiruccanást. Az ártéren áll ez a remekmű :-)).

 
Jaksa Timi beszélgetős estjein hamisítatlanul viszem tovább a vendéglátós hagyományaimat: a családi vérvonal kötelez - és legtöbbször elkérem Timi felszerelését is - mert a fotózás egy örök szerelem!


Arti készül a Tiszatúrára! Igaz, hogy csak egy pillanatra, de már majdnem egy hajóba kerültem Zoltánnal :-D.

 
Alkotó asztal lett a játszós asztalból!
 
 
Az elmúlt hetek termése az Assasin jelmez (a Varázsló mellett). Anna közreműködésével elkészült - nagyon kéne valami varrótanfolyam, hogy pár amatőr hibától végre megszabaduljak örökre :-). Ezzel együtt mindenki nagyon elégedett volt!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések