Tejfog reggae...

Növekszik az egyik rágófogacska! Hát ezért a sok nyüglődés... :-) (Utólag milyen könnyű okosnak lenni!) Plusz láz nátha. Vicces, hogy ezek ellenére szinte kedélyes a pillanatnyi hangulata! (És az milyen érdekes, hogy ha nem kapálózok a nekem nem tetsző fordulatok ellen, akkor nem csak Neki könnyebb! Persze ezt már sokan leírták sokféleképpen, saját tapasztalat is van. Mégis! Sokszor újra rá kell jönnöm: elég elfogadni, nem muszáj érteni - ki tudja miért szeretném ezt a "szabályt" sokszor fordítva működtetni!)


Hanna ha zenét hall vagy megrémül (esetleg sírva is fakad), vagy csak egyszerűen közli, hogy kapcsoljam ki, mert "Hangos, Hanna nem szereti". Nem szoktam Vele vitatkozni, maximum biztosítom, hogy nem kell félnie.

Hétvégén Szentendrén bringáztunk, és megálltunk egy büfénél fagyizni. Pár méterre tőlünk BMW motoros, raszta hajú, srác ült egy padon. Lábánál füstölő, mellette egy "rádióból" szólt a reggae. Bob Marley klasszikusok. Nem volt hangos, de több vendég is a ritmusra kávézott:-). (Mint valami filmjelenet.) Emberünk meg visszafogottan mosolygott. Hanna nagyon szimpatizált, és szemmel láthatóan élvezte a zenét! Kérdeztem is, hogy szereti-e a reggae-t, amire határozott igennel felelt! Eddig csak a Buena Vista Social Club-nak sikerült ugyanezt elérnie! Néha az esti mesénél is fontosabb volt, hogy hallgassunk egyet-egyet az albumról. Kifinomult ízlésre vall :-))).

Megjegyzések

  1. Háát igen,nem semmi ízlése van a lánynak!

    És azért szeretnéd fordítva a szabályt mert úgy lenne logikus,de sajna nem mindig a logikus dolgok ,jönnek be a gyereknevelésben,sőőőőőt!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések