Bemutatkozás

: Vörös Tamás Hanna :-)

Újfent telefonos képekből válogattam, ígérem nem csinálok rendszert ebből, de most ezek kedvesek a szívemnek:-)...
Mindig is érthetetlen volt számomra, miért vannak tele a bevásárlóközpontok parkolói hétvégén (ahelyett, hogy a lelketlen szülők valami jó családi programot találnának ki!)... Kezd megvilágosodni a kérdés. Hanna imádja az összes monstrumot! Budaörs minden egyes mammutját felsorolhatnám, mulatságos, békés, örömteli órák voltak, amiket legutóbb ott töltöttünk (...hétvégén), és ehhez még csak nem is kell vásárolnunk semmit, csupán annyi szükségeltetik, hogy ne siessünk, az üzlet pedig nyitott legyen arra, hogy a kicsik mindent végigtapogathassanak.


A képen egyik oldalon Ádám, a másikon egy piros labda: Bayar nézi az esti mesét. Bayar teljes értékű kisbaba, sír, alszik, szopizik, ringatni kell. :-)

  • Hanna főz: "Mákos guba, rumos süti, nyers hús! ... Húsos guba"
  • Mostanában az igék végére egy-egy i betű kerül: "Hanna, odaadi, tarti, fogi, nyiti, takari, dugi, harapi, rági (jó alaposan)" stb. :-)"
  • jeopucoj=porcukor
  • Biobon=Boribon
  • Fél néhány apróságtól: pókhálós boros üvegekről készült reklámfotó, a diafilmek elején és végén látható olló, és az alma szeme (=a félbevágott alma magháza). Mindig megbeszéljük, hogy nem kell félnie stb., ami után nagy levegőt vesz és összegzi a hallottakat: "Hanna nem fél többet! Apa meg véd! Anya meg véd!"
  • Kinga egyik napról a másikra menni kezdett :-). A minap még csak lépegetett, és egy hétre rá olyan elszántsággal gyalogol, hogy nem hiszek a szememnek. Hiába, akinek két bátyót kell utolérni meg egy unokanővért:-)...
  • Végül, de nem utolsó sorban csajok a motoron :-) :



Megjegyzések

  1. Azt hiszem, többször hallotta a nevemet a kelleténél.
    A cumis videó nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Méghogy hallotta :-), Ő emleget, mi meg próbáljuk másra terelni a szót de hiába :-P!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések