Jaj, úgy élvezem én a strandot...








Két és fél hete még vissza kellett kapcsolni a fűtést, most pedig leolvadt rólunk a ruha... Lényeg a lényeg, a gyerekek élvezik a nyarat, és Anitáéknál megnyitotta kapuit a "strand" :-)!
Kinga tüneményesen mosolyog, beszélget, fog, és "szalad" megállás nélkül!
Hanna még mindig elbűvölően kedves, olyan számolatlanul osztja a puszikat, hogy nem lehet Vele betelni... Hosszas délutáni alvásaiból nevetve-játszva ébred :-)). Bámulatosan jó kézügyessége van, és mindent, de mindent ért, segít, figyel... Van egy mesekönyve, amiben előkerültek a hónapok. Két hétig az volt a kedvence, hogy elmutogattam Neki a rajzokat: január, február, március, ..... Most Ő nyitja ki a könyvet, és dallamos hangján szinte énekli: júliu(s), júliu(s), júliu(s)... Megtanulta kimondani, hogy "Mamma" (furcsa, hogy ilyen sokára, de hát férfiuralom volt mostanáig). Kezd félénk lenni az idegenekkel szemben.
...Sajnos sikerült leesnie a teraszról a betonra :-(. Hetven centi ha megvan?... de homlokon landolt. Szerencse a balesetben, hogy nem éles peremre koppant. Így most kicsit ütött-kopott, de a jókedve töretlen.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések