Rendkívüli közlemény

A nyári szünetet megszakítva renkívüli közleményben tudatjuk, hogy Hanna a múlt héten 280g-ot hízott :-). A látszat ellenére nem lesem már a mérleget, és nem is ez alapján ítélem meg a hetek folyását, de ez olyan bájosan látványos volt, hogy nem tudom megállni, hogy be ne számoljak róla... Cuki pici pocakja lett, kigömbölyödött a pofija, nagyon sokat eszik (szinte bármit, majd tejjel öblít), "szabályosan" forgolódik (élvezi), folytott torokhangon (krááá-káááááá) suttog újra (erről jut ezsembe: Suttog a fenyves zöld erdő - hogy várom én a telet...), rengeteget énekel, motorozik (brúúúúúúúú), mutatóujját a szájába veszi és kérdőn feltekint (:-)...), mindent akar, mindenekelőtt pedig továbbra is nagyon barátkozós.

Ádival, Mátéval való kapcsolata fordulni látszik: Ádi tartózkodó lett kissé, amolyan szégyenlős, Máté a minap "felolvasott" Hannának (Kutya, Cica, Ló...), Hanna pedig hirtelen nagy érdeklődést tanusít unokabátyjái irán!

Ami pedig a költözés dokumentálását illeti kedvesen naív ötletnek bizonyult, hogy én majd fotózom a fázisokat... Örülök, ha a lánykori nevemet tudom estére, nemhogy azt hogy hova tettük a törölközőt, kanalat, szappant vagy zoknikat... Szerencsére tesóék a szomszédban mindig készek kisegíteni minket :-)!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések