Hat hónap :-)

Hanna a napokban olyan rohamtempóban produkálta az újdonságokat, hogy nem tudok megszbadulni attól az érzéstől, hogy nem érem utol (jegyzetelésben) :-)...
Már egész adag gyümölcsöt eszik egyszer egy nap! Hason fekve felfelé nyújtózik a feje fölé, háton fekve pedig rájött, hogy a lábával kalimpálva tudja mozgatni a lelógó játékait. Az előbb már az őzikét (lásd: Öreg néne őzikéje) is megragadta, megkóstolta és nagyon tudományos arccal beszélt hozzá! Néha este illetve reggel (amikor azonos időben van kb az alvás) teljesen önállóan ringatja álomba magát (persze cumival, de minden szenvedés nélkül)...

Kezdek gyanakodni, hogy az alvás/altatás a legkevésbé múlik az anyukán... Szerintem egyszerűen az határozza meg, hogy a Kicsi mire képes... (Persze lehet, hogy tévedek, ebben az esetben elnézést kérek mindenkitől!)

Voltunk státuszon is a védőnőnél. A hízással még mindig megy az elégedetlenkedés. Próbáltak rábeszélni, hogy menjek kéthetente súlymérésre, de nem álltam kötélnek... Min változtat, ha kéthetente meghallgatom ugyanezt?! Vagy ha gyakrabbak kerül mérlegre az a helyes kicsi csupasz popsi? Jobban hízik tőle? Nem. Bármi változik? Nem... Egészséges, mosolygós, jó étvágyú? Igen, igen, igen... Hát akkor???

Máté tegnap közölte velem:
"Mi többet ingatlanoztunk már mint ti!... Támadnak minket az ingatlanosok, Eszter!..."
"Nem féltek, Máté?"
Válasz félvállról:
"Nem... Nem jönnek olyan gyorsan."

Megjegyzések

  1. A minap az egyik boltosnéni megkérdezte van-e tejci. Meglepetten mejdnem rávágtam, hogy vettem 3 litert, aztán leesett, és úgy örültem, hogy van :-)... (Sok izgalom egy ilyen apróság körül...)

    VálaszTörlés
  2. Szuper, hogy Hanna ilyen ügyesen kipróbálja az új ízeket. Ha belegondolok, hogy Janka még 8 hónaposan is csak csipegette kezével vagy kanállal a szilárd ételt, meg aztán, hogy én kanalazzam neki, arról szó sem lehetett. Bezzeg Ábelem hogy imádta kezdettől fogva a banános meggyet!! Igaz, most is először a meggyet rágja ki a Nagyi meggyes piskótájából. Jankával bartelban becseréli a piskótát meggyre. Jól kiegészítik egymást.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések