Ujja köré...

Ez a Lány az ujja köré csavarja a pasikat! Már most! Méghozzá mindenféle korosztályból! :-)...
  • Máté legszívesebben piszén-piszét játszik Hannával...
  • Ádi továbbra is csókokkal ostromolja. Sőt! Öltözés előtt nagy szemezésben volt a két lurkó, aztán mikor Hannára adtam a sapkát, bizony sírni kezdett. Ádám nem késlekedett a segítségére sietni, gyorsan húzta a fejfedőt lefelé... Mikor elmagyaráztuk Neki, hogy ezt mégis muszáj feladni Hannusra, akkor nagy, együttérző, szomorú szemekkel nézett panaszos unokahúgára...
  • A metróaluljáróban pedig egy csókólni készülő jóképű fiú mosolygott Hannára csók helyett - van ennél nagyobb bók???
Sikeresen lencsevégre kaptam Hannatündér egyik kedvenc szórakozását: Seherezádét játszik. A fejére húzza a szövetpelust (teljesen vagy félig), aztán onnan nevetgél rám!



Nagy dolgok vannak készülőben amúgy... Nemrég észrevettem, hogy elkezdett igazán tudatosan fogni. Már nem csak azt fogja meg, amibe beleakad a keze, hanem sokszor kinéz magának egy játékot és addig nyújtózik dolgozik, amíg meg nem kaparintja.
Továbbá kezdi megszeretni az almát. Néha adok a kezébe egy-egy gerezdet nyalogatni. Eddig vagy fintorgott rá, vagy csodálkozott egyet kettőt. Újabban? Szívja, nyalogatja, hadonászik érte, nagyon aranyos!
Sikoltozik!
Felismeri a gyakran hallott felelgetős játékokat, várja a csattantót! (Isze-pisze, zsipp-zsupp, kerekecske gombocska stb.)

Én meg kicsit beteg lettem! Nagyon régen voltam lázas, nem esik jól :-(... Szerencsére Hanna egyelőre állja a sarat - bár valamit Ő is érezhet, mert sokat bukik, és gyakran sír, rosszul alszik. A nagymamák-nagypapák is mind a segítségünkre siettek, ki ebédet hozott, ki gyerekvigyázott, rettenetesen jó érzés, hogy ennyien lesik a kívánságaimat...
A hormonjaim is dúlnak, ha meglátok egy várandós nőt azonnal könnybe lábad a szemem, elfog a vágy... !!! Mindenen elérzékenyülök. Bánatomban, örömömben is hüppögök, a Ghymes Szárnyas kezű szeretők című dala cseng a fülembe...

"Szőlőből bor, ha született,
A borból könny, ha született,
Belőlünk mit tudsz mi lehet,
Szorítsd a keze-kezemet."

Most például azért itatom az egereket (csak bort nem kortyolhatok mellé), mert megszületett Móczár Domonkos!!! Sok-sok boldogságot az Új Családnak!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések