Szomorkodom...

... mert csupán másfél hónap volt, amíg Hanna nem sírt a szoptatások ~80%-a előtt/alatt/után/ (helyett) (és-vagy kapcsolat). Olyan nagyon jó VOLT. Hiába TUDOM, hogy a pocakja a sírás oka, hiszen vagy kakilni próbál, de nem sikerül (ez már viszonylag ritka), vagy morognak a belei (mint az anyjáé), vagy pl egy órán át folyatja magából a félig emésztett tejet szopi után... Szóval hiába tudom, hogy nem velem vagy a tejecskével van a baj... Annyira szerettem a vidám szopizásokat, amikor beszélget közben... Olyan bánatos vagyok...

Megjegyzések

  1. Ha nem veszed tolakodásnak, megosztom az én tapasztalataimat. Aztán legfeljebb figyelmen kívül hagyod.
    Ha tutira a pocakfájás a baj, akkor segíthet a Chamomilla homeopátiás szer, C15-ös higításban. Van akinek más homeos szer válik be, de első körben a Chamomillat szokták javasolni, mert leggyakrabban az kell. (A homeopátia szelíd gyógymód, mellékhatásmentes, és újszülöttkortól alkalmazható, csak nekik fel kell oldani egy pici vízben.)
    A székrekedésre meg az a legjobb, ha Te eszel/iszol valamit, ami hajt. Nekünk az ananászlé volt a tuti befutó: ha gond volt, megittam a nap folyamán egy 1 literes ananászlevet, az mindent megoldott. (De ugyanígy jó lehet pl. a szilva is.)
    Ja és még a pocakmasszázs is úgy-ahogy segített, óramutató járásának megfelelő irányba (a belek lefutásának iránya), de ez vált be a legkevésbé.

    Sok kitartást ehhez az időszakhoz, lesz ez még jobb is! ;)

    VálaszTörlés
  2. :-)
    Köszönöm, hogy leírtad.

    Nekünk két dolog segített (talán), az egyik, hogy reggelire szigorúan csak egy cicit próbálok adni, így ma elmaradt a tej egy órás visszabukása!
    A másik, hogy náthás volt/van (?), lassan ez is javulni látszik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések