Hétköznapok



Össze akartam szedni mi minden változott mostanában, de kicsit fáradt vagyok... Mert Hanna próbál kevesebbet aludni, mint eddig, de még nem nagyon sikeredik. Ebből pedig van kavarodás, gyakori evészet, kis nyűgösség, bonyolódó altatási cselekménysor, ez meg az...
  • A sok tejci (bizony, ki merem mondani!) szemmel láthatóan kerekít az idomain, amit jó látni :-)! A nyafi ellen kiváló "fegyver" a kendő :-)! Ha az időrendemet is sikerül ráncba szednem, akkor minden mozaik újra a helyére kerül :-). Napról-napra ügyesedik a kis keze, egyre többet gügyög, néha hangosan nevet... nem lehet betelni vele :-)...
  • Néha fogzást imitál :-/. (Hőemelkedés :-(, tengernyi kaki, sok-sok habos nyálacska, mancsrágás.) Néha udvarlókat fogad :-) - például Milánt, a szőke, kékszemű herceget.
  • Tud már boltba és postára jönni velem :-)!!! (Azaz megértem rá, hogy el merjem vinni :-)...) Elfelejtette, hogy milyen remekül aludt el egyedül - eddig :-(.
  • Éjjel még mindig csak egyszer kel :-), és ez egyre közeledik a hajnalhoz, bár néha visszaesik :-(...
  • Talán elmondhatom, hogy az esti "sírjunk szopi helyett", mintha megszűnt volna :-)! Most inkább utána sírunk, amikor már a kiságy felé közelítek galád módon megkísérelve az egyszerű jóéjtpuszit :-(... (Mindent egybevetve is örülök ennek a cserének...)
  • Minden trükkös fondorkodásom ellenére gyakran elalszik a cicin... :-) :-(... egyik szemem sír, a másik nevet, ugyanis rettentő aranyos, de amikor kigyönyörködtem magam, és letenném (de önző hozzáállás...), akkor felébred. (Talán, ha kitalálta mikor is szeretne aludni nap közben, akkor javul a helyzet.)
És most irány a tollasbál, mert már nagyon sokat ellazáztam az értékes alvásidőmből a Kedvetekért :-)))...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések